Superedut Raskilalta!

Talvikauden Superetu ja paljon muita etuja!

Talvikauden Superetu - Sinulle räätälöity talvirengastarjous!

Talvikauden Superetu - Juuri Sinulle ja autollesi räätälöity tarjous talvirenkaista!

 

Kylmät ja liukkaat kelit ovat jälleen täällä. Nyt on aika varmistaa, että autossasi on turvalliset, riittävällä urasyvyydellä varustetut talvirenkaat. Autoissa on eroja, samoin renkaissa. Rengasvaihtoehdot monipuolistuvat ja kehittyvät koko ajan. Raskilan Konekorjaamolta löydät avuksesi talvirenkaiden asiantuntemusta sekä laadukkaat ja edulliset talvirengasvaihtoehdot - merkkeinä Nokian Renkaat, GT Radial ja Ovation.

 

Talvikauden ajan (joulukuu-helmikuu) teemme Sinulle ja autollesi räätälöidyn talvirengastarjouksen Raskilan Konekorjaamolta! Edulliset ja turvalliset renkaat Raskilalta. Tule ja kysy lisää!

 

 

Superetu voimassa 1.12.2017-31.3.2018.

Nyt akkutesti veloituksetta kaikille öljynvaihtajille!

Kylmä kangistaa akkusi! Milloin viimeksi olet tarkistuttanut akkusi kunnon? Tee se nyt ennen kuin todelliset pakkaskestävyys alkavat.

 

Vaihdata autosi öljyt Raskilan Konekorjaamolla - testaamme öljynvaihdon yhteydessä akkusi kunnon veloituksetta! Meiltä saat myös tarvittaessa uuden akun, tarvittaessa asennettuna!

 

Tarjous voimassa 31.3.2018 saakka.

On aika varmistaa jäähdytysnesteen pakkaskestävyys!

Aloita varautuminen talveen nyt! Varmista, että jäähdytysjärjestelmäsi on kunnossa ja että jäähdytysnesteen taso on riittävä. Hyödynnä Raskilan Konekorjaamon erikoistarjous jäähdytinnesteeelle. Jäähdytysneste (vihreä, 10 litran astia) hintaan 29,70 euroa!

 

Huom! Jäähdytysnesteiden välillä on eroja ja nesteiden sopivuus on ajoneuvokohtaista. Tarkista aina autoosi tai työkoneeseesi sopiva jäähdytysneste! Kysy asiantuntevat neuvot Raskilalta! 

 

Hinta voimassa 31.3.2018 saakka.